David Beckham Digital Book Sign

Op 31 oktober 2013 organiseerde Facebook samen met David Beckham de 1e werelwijde digitale boeksigneersessie. Fans vanuit de hele wereld registreerden zich via een speciale Facebook app en maakten kans op een echte of virtuele meet and greet met David Beckham.

Op 31 oktober verzamelden fans van David Beckham zich bij verschillende Facebook kantoren in Hyderabad, New York Sau Paulo en een studio in Londen. Door middel van speciale video verbindingen waren de fans in op de diverse kantoren in staat een virtuele meet en greet met David Beckham te hebben. Tijdens deze "ontmoeting" met Beckham ontvingen de deelnemers een digitale handtekening die door Beckham op een spcial hiervoor ontwikkelde iPad applicatie digitaal werd uitgedeeld.

Door de Facbeook account van elke deelnemer te koppelen aan een speciale RFID armband ontving elke deelnemer een persoonlijke handtekening automatisch op zijn/haar Facebook pagina. Daarnaast werd de handtekening op locatie afgedrukt om als aandenken mee naar huis te kunnen nemen.

Ik was verantwoordelijk voor

API ontwikkeling, Facebook app ontwikkeling, schaalbare hosting oplossing met behulp van Amazon Web Serves en het projectmanagement.