Voor wie ik werk

GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaarten is het grootste ballonvaartbedrijf van Europa. Samen met GreetZZ ontwikkelde ik de complete back-end en front-end applicaties. Daarnaast implementeerde ik GPS-tracking voor luchtballonnen en het wagenpark.

van de Poel Productions USA

vd Poel Productions

Sinds 2014 werken ik voor van de Poel Productions USA. van de Poel Productions is  gespecialiseerd in het management van grote evenementen voor klanten zoals Facebook, Oculus en Open Stack.

NFGD

NFGD

Ik ben trots op mijn samenwerking met NFGD. Met behulp van de door mij ontwikkelde streaming manager is NFGD in staat om eenvoudig nieuwe live-streams te implementeren. Een koppeling met de API van de Wowza Streaming Cloud zorgt voor een 1-op-1 integratie.

Safari Bookings

Safari Bookings

Op projectbasis werkte ik voor Safari Bookings om hun technische infrastructuur te voorzien van updates. Zo ontwikkelden ik een integratie met Google AdWords voor een optimale koppeling tussen de website en de lopende AdWords campagnes.

Carp Media

Carp Media

Carp Media is de organisatie achter de websites Karperwereld.nl en Roofmeister.nl. Ieder met hun specifieke doelgroep. Ik ben verantwoordelijk voor de ontwikkeling en hosting van de diverse WordPress websites. En de specifieke module voor het beheren van Memberships.

HKC Europe

HKC

HKC Europe stelde mij de vraag om het productieproces en de testresultaten tijdens productie inzichtelijk te maken. Door middel van een maatwerkapplicatie heeft HKC nu realtime inzicht in de resultaten van de diverse productielijnen.

NEP The Netherlands

NEP

In opdracht van NEP Netherlands ontwikkelde ik de backend voor de KPN Goal Alert. Een koppeling met het transcoding platform van NEP en de meta-data van FOX Sports zorgen voor supersnelle video’s van doelpunten in de KPN Goal Alert app.

FOX Sports

FOX Sports

Ik hielp FOX Sports bij de overgang naar een nieuwe online leverancier. Door mijn kennis van de reeds aanwezige systemen was ik in staat een toegevoegde waarden leveren. Naast de technische begeleiding van deze overgang voerde ik een technisch onderzoek uit bij één van de leveranciers.

Triple IT

Triple IT

Mijn relatie met Triple IT is al ruim 11 jaar oud. Recent vroeg Triple IT mij te helpen bij één van hun relaties. In 8 maanden heb ik samen met de betreffende relatie een complete ontwikkelafdeling opgezet. Hierdoor is snellere groei mogelijk gemaakt.