Project:

GreetZZ Ballonvaarten

Onze relatie met GreetZZ is inmiddels al ruim 10 jaar oud. Samen met GreetZZ ontwikkelden wij een state-of-the art platform. Dit platform ondersteunt GreetZZ in alle processen binnen de onderneming.

Back-end applicatie

Een standaard applicatie voor een bedrijf gespecialiseerd in ballonvaarten bestaat niet. Samen met GreetZZ ontwikkelden wij een maatwerkapplicatie om te voldoen aan alle behoeften van GreetZZ en haar medewerkers.

Binnen de applicatie worden alle klanten, verkochte tickets, giftcards, planningen, facturatie en vluchtmanagement geregeld. Door alle verschillende onderdelen met API’s aan elkaar te koppelen is een landschap ontstaan van diverse “kleinere” applicatieonderdelen die samen een geheel vormen.

Door de back-end te koppelen aan diverse externe systemen heeft GreetZZ de beschikking over realtime informatie over posities van al het materiaal. Zo is realtime inzicht in de locatie van de luchtballonnen, het weer en de locatie van volgauto’s. Daarnaast is er een realtime koppeling met bijvoorbeeld de luchtverkeersleiding.

Website en zoekmachine

De website van GreetZZ ballonvaarten is door middel van een API laag gekoppeld aan de backend systemen. Hierdoor is een goeie scheiding tussen front en back-end aanwezig.

Dit resulteert in een optimaal schaalbaar platform. De geïmplementeerde Elastic Search zoekmachine zorgt voor optimale resultaten voor bezoekers die op zoek zijn naar een ballonvaart.

De zoekmachine beschikt over mogelijkheden voor automatische correctie van plaatsnamen. Tevens doet de zoekmachine suggesties op het gebied van spelling en geeft waar nodig op basis van locatie de juiste resultaten.