Project:

NFGD – Streaming Platform

NFGD biedt haar klanten de mogelijkheid voor het live en on-demand streamen van evenementen. Deze evenementen bestaan in de meeste gevallen uit één of meerdere (live) videostreams.

NFGD vertaalt audiovisuele behoeften naar briljante oplossingen. Zo biedt NFGD haar klanten de mogelijkheid voor het live en on-demand streamen van evenementen. Meestal zijn er bij deze evenementen één of meer (live) videostreams.

Wowza Streaming

NFGD gebruikt nu het Wowza Platform voor het transcoderen van de live-streams. JWE ontwikkelde een back-end applicatie op maat dat het volledige management van alle streams verzorgt. Via een API zorgden wij voor een koppeling met Wowza.

Automatische players

Het door ons ingerichte streamingplatform heeft een paar grote voordelen:

Wat leverde dit NFGD op?

Onze oplossing zorgt voor een uniforme werkwijze binnen NFGD voor het leveren van live en on-demand streaming diensten. Efficiency en maatwerk tegen lagere kosten dus!

Wat heerlijk om met JWE te werken. Jan Willem weet niet alleen exact waar we het over hebben maar weet het ook juist in te vullen. Komt zijn beloftes na en gedurende de “reis” die we samen hebben gemaakt worden we ontzorgd. Maar ook de aftersales is gewoonweg super. Zo zouden we het van iedere leverancier willen zien.

René Simmers, NFGD