Wat ik doe

Ik help MKB ondernemers om hun bedrijfsprocessen door middel van maatwerkapplicaties te optimaliseren. Ik doe dit door de ontwikkeling van maatwerkapplicaties voor web en mobiel.

Maatwerkapplicaties

Samen met mijn klanten ontwikkel ik maatwerk (web) applicaties. Deze applicaties hebben altijd dezelfde kenmerken. Ze zijn eenvoudig en snel in het gebruik en worden ingezet om problemen op te lossen. Zo kunnen mijn klanten zich bezighouden met de dingen waar ze goed in zijn en zorgeloos ondernemen. Ik lever lever deze maatwerkapplicaties inclusief hosting en support.

Mobiele ontwikkeling

Zelfstandig of samen met partners ontwikkel ik mobiele applicaties. Deze zijn inzetbaar op Android en iOS. Door mijn ervaring met schaalbare en flexibele backend applicaties ben ik in staat om een optimaal resultaat te leveren voor mijn klanten. Een mooi voorbeeld is de Connect2U app die wij leveren voor NFGD. Een ander voorbeeld is de specifieke iPad applicatie voor GreetZZ Ballonvaarten.

Flexibele ontwikkeling

Ik maak waar mogelijk gebruik van Agile/Scrum bij de ontwikkeling van mijn oplossingen. Dit vraagt intensieve en directe betrokkenheid van mijn klanten. Klanten zijn op deze manier optimaal betrokken tijdens de ontwikkeling. Zo ben ik in staat om binnen de gestelde tijd en budget de juiste oplossing te leveren.

Tijdens de ontwikkeling maak ik gebruik van “continuous integration”. Zo zijn mijn klanten in staat om alle vorderingen te volgen. Samen signaleren we zo sneller wijzigingen en komen we tot een beter product.

Schaalbare cloud hosting

Ik maak gebruik van Amazon Web Services voor de hosting van alle applicaties. Als partner van Amazon Web Services ben ik gecertificeerd. Door  optimaal gebruik te maken van de verschillende diensten ben ik in staat de optimale up-time van applicaties te waarborgen.

Security reviews

Met behulp van een security scans help ik ondernemers hun websites en applicaties zo goed mogelijk te beveiligen. Security reviews worden uitgevoerd aan de hand van o.a. de OWASP Top 10 security risks