Wat ik doe

JWE helpt MKB ondernemers om hun bedrijfsprocessen door middel van maatwerkapplicaties te optimaliseren. JWE doet dit door de ontwikkeling van maatwerkapplicaties voor web en mobiel.

Maatwerkapplicaties

Samen met onze klanten ontwikkelen wij maatwerk (web) applicaties. Deze applicaties hebben altijd dezelfde kenmerken. Ze zijn eenvoudig en snel in het gebruik en worden ingezet om problemen op te lossen. Zo kunnen onze klanten zich bezighouden met de dingen waar ze goed in zijn en zorgeloos ondernemen. Wij leveren onze maatwerkapplicaties inclusief hosting en support.

Mobiele ontwikkeling

Zelfstandig of samen met partners ontwikkelen wij mobiele applicaties. Deze zijn inzetbaar op Android en iOS. Door onze ervaring met schaalbare en flexibele backend applicaties zijn wij in staan om een optimaal resultaat te leveren voor onze klanten. Een mooi voorbeeld is de Connect2U app die wij leveren voor NFGD. Een ander voorbeeld is de specifieke iPad applicatie voor GreetZZ Ballonvaarten.

Flexibele ontwikkeling

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van Agile/Scrum bij de ontwikkeling van onze oplossingen. Dit vraagt intensieve en directe betrokkenheid van onze klanten. Klanten zijn op deze manier optimaal betrokken tijdens de ontwikkeling. Zo zijn we samen in staat om binnen de gestelde tijd en budget de juiste oplossing te leveren.

Tijdens de ontwikkeling maken we gebruik van “continuous integration”. Zo zijn onze klanten in staat om alle vorderingen te volgen. Samen signaleren we zo sneller wijzigingen en komen we tot een beter product.

Schaalbare cloud hosting

Wij maken gebruik van Amazon Web Services voor de hosting van al onze applicaties. Als partner van Amazon Web Services zijn wij gecertificeerd. Door de optimaal gebruik te maken van de verschillende diensten zijn wij in staat de optimale up-time van applicaties te waarborgen.

Security reviews

Met behulp van een security scans helpen we ondernemers hun websites en applicaties zo goed mogelijk te beveiligen. Security reviews worden uitgevoerd aan de hand van o.a. de OWASP Top 10 security risks